Back to Top

Teambuilding aktiviteter, rapelling, friluftsture samt kano- og kajakoudlejning og events

Teambuilding

Friluftsliv skaber kreativitet og styrker sociale relationer. Mennesker har brug for oplevelser og læring i naturen. Naturen er et godt sted til leg, læring, bevægelse, samvær, nysgerrighed og ikke mindst kreativitet.  – Og det savner mange mennesker ofte i deres hverdag.

Tør du træde ud af komfort zonen med dine kollegaer, venner, familie. mm?

Lær at samarbejde og være sammen på en ny måde.

”Selv når du er i det rigtige spor, vil du blive kørt over, hvis du blot sidder der.”

– Will Rogers

Friluftsvejlederen.dk arrangerer originale, sjove og spændende teambuilding aktiviteter og events, som skaber engagerede fleksible og positive medarbejdere. Vi arrangerer turen fra A-Z ud fra kundens ønsker.

Teambuilding og Førstehjælp.
Kombi pakke;  Jeg har samarbejde med Jimmi fra firmaet “Min førstehjælp” https://m1h.dk/ Jeg har derfor mulighed for at tilbyde dig og dine kollegaer en spændende personale dag, hvor hver enkelt, udover at lære hinanden at kende i nye rammer, også får et  godkendt bevis med hjem på et fuldført 4, 6 eller 12 timers førstehjælpskursus.   Teambuilding og førstehjælp er to vigtige elementer, der kan kombineres for at skabe en anderledes og effektiv måde at lære førstehjælp på. Ved at kombinere disse to elementer kan man ikke kun lære at redde liv, men også styrke samarbejdet og tilliden mellem teammedlemmer.
Opgaverne kan omfatte simulering af forskellige nødsituationer, hvor deltagerne skal reagere hurtigt og effektivt for at redde en person i nød. Dette kan omfatte alt fra at træde til i tilfælde af hjertestop til at yde førstehjælp i tilfælde af skader og blødninger.