Back to Top

Teambuilding aktiviteter, rapelling, friluftsture samt kano- og kajakoudlejning og events

Hvem er jeg

Jeg hedder Lars Daugberg og er uddannet friluftsvejleder og træklatre-instruktør ved UCN Nordjylland og Dansk Træklatreforening. Desuden er jeg pædagog og har de sidste mange år, sammen med kin kone, været plejefamilie, og arbejdet som souschef i en bevægelses SFO, og været primus motor i opstart af en friluftslinje på en produktionshøjskole. Jeg er efterudannet igennem kurser såvel pædagogisk som friluftsfagligt. Jeg er godkendt som censor til Friluftsvejlederddannelsen gennem Censorsekretariatet.

Jeg har i mange år arbejdet i det humanistiske område, men har en håndværksmæssig uddannelse som rørsmed.

Jeg ejer og driver firmaet Friluftvejlederen.dk

Ud over, at jeg kan findes igennem Friluftsvejlederen.dk er jeg ofte en del af teamet i andre friluftsevent firmaer i Danmark, hvor jeg hyres ind til events med deres kunder.

Dette gør, at jeg har faglig sparring med mange professionelle instruktører rundt om i Danmark.

Friluftvejlederen.dk har desuden samarbejde med en række forskellige faggrupper, der gør det muligt at tilbyde kunderne en bred vifte af forskellige aktiviteter og uddannede instruktører.

Min arbejdsplads er i naturen, året rundt, når som helst og hvor som helst. Jeg har erfaring i arbejde med friluftliv med forskellige målgrupper, hvor kan nævnes projekter henvendt til skoler, ungdomsskoler og seminarier. Arrangementer henvendt til firmaer i forskellig størrelse og med forskellige karakterer. 

Desuden laver jeg små arrangementer til polterabender for både mænd og kvinder eller forældre/ klassearrangementer.

Ligeledes spænder aktiviteterne vidt, lige fra lækkert mad over bål eller jordovn til rapelling fra 40 meter høj silo.

Jeg formidler friluftsaktiviteter til individuelle og grupper i form af teambuildingaktiviteter.

Aktiviteterne foregår med og i naturen og kan være tidsmæssigt korte eller længerevarende.

Formidlingen foregår i høj grad med inddragelse af krop, sanser, intellekt og fantasi.

Ofte kan aktiviteterne være grænseoverskridende.