Hvem er jeg

Jeg hedder Lars Daugberg og er uddannet friluftsvejleder og træklatre-instruktør ved UCN Nordjylland og Dansk Klatreforbund. Desuden er jeg pædagog og har de sidste mange år arbejdet som souschef i en bevægelses SFO. Der ud over har jeg været primus motor i opstart af en friluftslinje på en produktionshøjskole. Jeg er efterudannet igennem kurser såvel pædagogisk som friluftsfagligt.
Jeg har i mange år arbejdet i det humanistiske område, men har en håndværksmæssig uddannelse som rørsmed. Jeg ejer og driver firmaet Friluftvejlederen.dk

Ud over, at jeg kan findes i gennem Friluftsvejlederen.dk er jeg en del af Friluftsteamet.dk som er et friluftsfirma jeg har i partnerskab med en friluftskollega. Dette partnerskab bruges primært til opgaver med aktiviteter, hvor der sikkerhedsmæssigt er brug for to professionelle instruktører, og til faglig sparring.
Friluftvejlederen.dk har desuden samarbejde med en række forskellige faggrupper, der gør det muligt at tilbyde kunderne en bred vifte af forskellige aktiviteter og uddannede instruktører.

Min arbejdsplads er i naturen, året rundt, når som helst og hvor som helst. Jeg har erfaring i arbejde med friluftliv med forskellige målgrupper, hvor kan nævnes projekter henvendt til skoler, ungdomsskoler og seminarier. Arrangementer henvendt til firmaer i forskellig størrelse og med forskellige karakterer.  Desuden laver jeg små arrangementer til polterabender for både mænd og kvinder eller forældre/ klassearrangementer. Ligeledes spænder aktiviteterne vidt, lige fra lækkert mad over bål eller jordovn til rapelling fra 40 meter høj silo.

Jeg formidler friluftsaktiviteter til individuelle og grupper i form af teambuildingaktiviteter. Aktiviteterne foregår med og i naturen og kan være tidsmæssigt korte eller længerevarende. Formidlingen foregår i høj grad med inddragelse af krop, sanser, intellekt og fantasi. Ofte kan aktiviteterne være grænseoverskridende.