Back to Top

Teambuilding aktiviteter, rapelling, friluftsture samt kano- og kajakoudlejning og events

Rapelling

Rapelling er en super aktivitet i forbindelse med en polterabend eller en teambuilding.
Friluftsvejlederen.dk arrangerer rapelling stort set alle steder, hvor det er muligt. Eksempelvis ned ad jeres kontorbygning, på siloer, vandtårne, træer mm.

Rapelling er en metode der anvendes under flere forskellige sportsgrene. Klatrere bruger rapelling til at vende tilbage til jorden efter en klatring eller til at skifte til en anden rute. Indenfor kløftvandring bruger man rapelling når man skal ned fra en klippe eller et vandfald, og hvor man ikke har mulighed for at vandre eller springe. Huleklatrere bruger rapelling til at nå underjordiske områder. Derudover, så er der også dem der blot nyder nedfiringen, og som derfor har rapelling som hovedaktivitet.

Teknikkerne fra rapelling anvendes dog også ved mere praktiske formål. Industriarbejdere bruger teknikken til at få adgang til områder med høje bygninger eller konstruktioner, som har brug for rengøring, vedligeholdelse, inspektion eller reparation. Indenfor industrien anser man metoden for at være et sikkert og omkostningseffektivt alternativ til stilladser, kraner og lifte. Redningsarbejdere benytter sig også af og til af rapelling, hvis de har brug for at fire sig ned fra en helikopter for at nå frem til en nødlidende.

Ud over events og friluftarbejde tilbyder Friluftsvejlederen.dk også:  Rope Access /Arbejdsklatring:  Hjælp til håndværkeren, hvor lifte, kraner og stilladser ikke kan komme til, eller opsætninger af eller nedtagning af reklamebannere på eksempelvis siloer eller store bygninger. Rope Acces (arbejdsklatring) løsning er en fleksibel og besparende adgangsmetode.